Dakpan catalogus

14 verschillende soorten dakpannen, 28 bijzondere vorsten en alle toebehoren die nodig zijn voor het hellende dak. Je vind het allemaal in onze dakpan catalogus!

Vraag deze hieronder aan!

assortiment dakpannen - keramisch en betonnen dakpannen groothandel den bosch venturaholland

Door ons ruime assortiment en hoge voorraad, kunnen we vele oplossingen bieden binnen een aanzienlijk tijdsbestek!

In deze dakpan catalogus vind je een overzicht van de dakpanmodellen in diverse kleuren die wij direct vanuit onze voorraad kunnen leveren. De dakpannen uit ons assortiment leveren wij met 30 jaar fabrieksgarantie. Dakpannen welke niet in deze catalogus staan, kunnen wij ook leveren binnen een afzienbare periode.

Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen! Naast nieuwe en gebruikte dakpannen bieden wij verschillende daktoebehoren voor het hellende dak aan. Hierbij kun je denken aan dakisolatiemateriaal, dakfolies, hout, bevestigingsmaterialen en meer. Een volledig dak inclusief accessoires uitleveren is voor ons geen enkel probleem. Daarnaast zorgt een efficiënte samenwerking met onze partner Luijtgaarden ervoor dat wij jou (bijna) altijd kunnen voorzien van de juiste dakpannen binnen een korte periode. Zo kan jij jouw klus snel en compleet starten!

Dakpannen catalogus aanvraag

Dakpannen

Op ons klantportaal staan onze voorraad dakpannen! Hierdoor kunnen we je snel helpen met deze dakpannen!

Dakbedekking

Verschillende soorten daksystemen van meerdere merken voorradig!

Zink/pvc

Groot assortiment zink en pvc. Ook kunnen we maatwerk aanbieden!

Rookkanalen

Ruim assortiment rookkanalen! Zo kun je efficiënt jouw project afronden!
× Available from 06:00 to 17:00