Overname Venturaholland door Zinkunie is een feit

Samen naar een hoger niveau!

Venturaholland overname zinkunie

Overname Venturaholland door Zinkunie is een feit

Samen naar een hoger niveau!

Teamfoto venturaholland
Teamfoto venturaholland
Persbericht 30 september, 2022

Overname VenturaHolland door Zinkunie. Samen naar een hoger niveau!

 

VenturaHolland uit ’s-Hertogenbosch is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een succesvolle groothandel op het gebied van dak materialen. Met ruim 25 teamleden leveren zij service van hoog niveau. VenturaHolland is al jaren een dealer van Zinkunie en daarmee is de overname een mooie volgende stap.        

“VenturaHolland heeft een uitstekende locatie in ’s-Hertogenbosch en beschikt over een geweldig team. De groothandel levert oplossingen voor zowel hellende- als platte daken. Ze hebben een bewezen succesformule, geweldige service en een grote groep trouwe klanten. De markt voor dak & gevel materialen blijft sterk groeien. Met de sterke positie van beide bedrijven zijn we optimaal gepositioneerd om een bijdrage te leveren aan de toekomst van het dak”, aldus Eric Jan Rutten, CEO ZINKUNIE.

Beide bedrijven vullen elkaar goed aan qua assortiment, service, maar ook qua cultuur. Beide ondernemingen kennen namelijk een echte ‘service mentaliteit’. Het is belangrijk om het unieke karakter van VenturaHolland te behouden voor de klanten en het personeel. VenturaHolland zal daarom met haar eigen formule en onder haar eigen naam worden voortgezet. De organisatie zal onder leiding van de huidige directeur en medeoprichter Antoine van Pinxteren blijven opereren.

“Door de overname door Zinkunie kunnen we het bedrijf naar een volgende fase ontwikkelen. Begrip voor goede service, de breedte van het assortiment en de kwaliteit van de service processen zijn bij Zinkunie op een zeer hoog niveau. En daarmee is Zinkunie de juiste partij om het bedrijf over te nemen. Ik heb erg veel zin om samen het bedrijf verder uit te bouwen”, aldus Antoine van Pinxteren.

Blog

Kies je zink of pvc voor jouw regenpijp / hemelwaterafvoer?

Kies je zink of pvc voor jouw regenpijp / hemelwaterafvoer?

In dit artikel geven we je 7 belangrijke redenen waarom een regenpijp van zink een geweldige keuze is. Er zijn natuurlijk meer materialen voor hemelwater afvoer, maar er zijn een paar punten die belangrijk zijn om te onthouden. Hieronder volgen ze:In dit artikel geven...

Onze vestiging

 

 

Openingstijden werkdagen

Van 06.00 tot 17.00 uur

 

Openingstijden weekend

Van 07.00 tot 12.00 uur
Zondag gesloten

 

Contact

Telefoonnummer

+31 (0)73 – 6900162

Adres

De Weegschaal11
5215 MN ‘s-Hertogenbosch

× Available from 06:00 to 17:00