Projecten

“Door onze service proberen we méér te zijn dan een groothandel die enkel materialen levert!”
 

Wij staan voor jou klaar met vakkundig advies, technische kennis, deskundige medewerkers en oplossingen voor dak en gevel. Wij vinden het belangrijk dat jij kan doen waar jij als vakman goed in bent en hierin ondersteunen wij jou graag.

Projecten

“Door onze service proberen we méér te zijn dan een groothandel die enkel materialen levert!”
 

Wij staan voor jou klaar met vakkundig advies, technische kennis, deskundige medewerkers en oplossingen voor dak en gevel. Wij vinden het belangrijk dat jij kan doen waar jij als vakman goed in bent en hierin ondersteunen wij jou graag.

Projecten die aandacht verdienen

Op deze pagina laten wij het werk zien van de échte vakmensen. Hierin hebben wij kunnen zorgen voor de materialen om tot een goed eindresultaat te komen.

“Ons doel is om jou vakkundig van dienst te zijn en volledig te ontzorgen”

Wij doen we dit door alles vóór het dak onder één dak aan te bieden. Als groothandel zijn wij gespecialiseerd in dakpannen, dakbedekking, zink, rookkanalen en alle overige toebehoren voor het hellende- en platte dak. Door de nauwe samenwerking met onze verschillende partners brengen wij kennis en assortiment samen tot een totaalpakket.

 

Complete dakrenovatie na flinke schade brand. Ondanks de schade is ook hier gebruik gemaakt van het inruilconcept!

 

Wat een eindresultaat! Naast het leveren van materialen mochten wij Uniedaken op de voet volgen van begin tot eind bij het succesvol afronden van hun project.

Voor dit grote pand in Rosmalen is het inruilconcept ingezet voor het recyclen van de oude dakpannen. Daarnaast is er voor het nieuwe dak gebruik gemaakt van de Kingspan Unidek Aero Light isolatieplaten en nieuwe Koramic VHV Vario dakpannen in de kleur natuurrood.

 

𝘌𝘦𝘯 𝘮𝘰𝘰𝘪𝘦 𝘬𝘭𝘶𝘴 𝘸𝘢𝘢𝘳𝘣𝘪𝘫 𝘸𝘦 𝘢𝘭𝘴 𝘨𝘳𝘰𝘰𝘵𝘩𝘢𝘯𝘥𝘦𝘭 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘵𝘦𝘳𝘪𝘢𝘭𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘻𝘰𝘳𝘨𝘦𝘯, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘰𝘰𝘬 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘢𝘪𝘯𝘦𝘳𝘴 𝘦𝘯 𝘴𝘵𝘦𝘪𝘨𝘦𝘳𝘣𝘰𝘶𝘸 𝘰𝘱 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘦!

 

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝘀𝗴𝗶𝗲𝗿𝗶𝗴 𝘄𝗮𝘁 𝘄𝗲 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗼𝘂 𝗸𝘂𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗯𝗲𝘁𝗲𝗸𝗲𝗻𝗲𝗻? 𝗡𝗲𝗲𝗺 𝗴𝗲𝗿𝘂𝘀𝘁 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗼𝗽  073-6900162, info@venturaholland.nl

Oude beton dakpannen eraf en nieuwe dakpannen erop gebruikmakend van ons inruilconcept

 

Dit project is gerealiseerd door Royaal Dakonderhoud B.V. en de materialen zijn verzorgd door VenturaHolland B.V.

Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van ons inruilconcept. De oude dakpannen worden gerecycled en de hulpstukken worden gebruikt voor nieuwe doeleinden. Zo zorgen we er samen dat de daken circulair worden gerenoveerd! Hiermee krijgt de klant een duurzaam dak!

Woningen klaar maken voor de toekomst met slimme oplossingen voor dakrenovatie

 

Een knap staaltje vakmanschap is te zien en uitgevoerd door Duurzaam Plus. Deze woning is klaar gemaakt voor de toekomst door toepassing van Kingspan Unidek isolatiemateriaal in combinatie met Monier VHV dakpannen. De materialen zijn door ons, VenturaHolland verzorgd.

Wij hebben Duurzaam Plus mogen ondersteunen in het zorgen voor materialen als groothandel, maar met onze service proberen we méér te zijn dan enkel een groothandel die materialen levert! Zo kunnen er mooie resultaten gerealiseerd worden.

Samen daken klaar maken voor de toekomst

 

Een vernieuwd 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗮𝗺 dak door toepassing van TP10 Renova RC6.31 dakplaten in combinatie met de Monier OVH 206 zwart Glazura dakpan. Dit mooie 𝘃𝗮𝗸𝘄𝗲𝗿𝗸 is uitgevoerd door 𝗗𝗮𝗸𝗫𝗟.
Uiteraard hebben wij DakXL mogen ondersteunen in het verzorgen van de materialen op locatie. 𝗧𝗿𝗼𝘁𝘀 𝗱𝗮𝘁 𝘄𝗲 𝗲𝗲𝗻 𝘀𝘁𝗲𝗲𝗻𝘁𝗷𝗲 𝗸𝘂𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷𝗱𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗶𝘁 𝗽𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗶𝗴𝗲 𝗿𝗲𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗮𝘁💪

× Available from 06:00 to 17:00