Assortiment

Als groothandel dakmaterialen ontvangen we je graag in onze vestiging voor dakbedekking, zink en dakpannen in Den Bosch. We proberen je compleet te ontzorgen zodat je alles maar op één adres hoeft te bestellen! Zo kan jij je volledig focussen op waar je goed in bent. 

Jouw groothandel dakmaterialen in omgeving Den Bosch

Zakelijke klant? Bestel jouw producten gemakkelijk online via ons klantportaal

Dakbedekking

Ons assortiment dakbedekking is leverbaar in vele soorten, van Bitumen tot aan EPDM.  Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u het juiste advies geven over materialen en verwerking, zelfs op locatie! Ook een actieplan en bouwfysische berekening is voor ons geen enkel probleem.

Groothandel den bosch bouwmaterialen Dakbedekking epdm bitumen dakpannen assortiment

Dakpannen

Een volledig dak inclusief accessoires uitleveren is voor ons geen enkel probleem. Een efficiënte samenwerking met onze partner Luijtgaarden zorgt ervoor dat wij jou bijna altijd kunnen voorzien van de juiste dakpannen binnen een korte periode.

Gebruik makend van het inruilconcept, bestaat er de mogelijkheid dat wij jouw oude dakpan opkopen, zodat wij deze kunnen hergebruiken in de verkoop.

groothandel dakbedekking den bosch dakpannen showroom VHV Vario dakpan

Rookkanalen

Ons voorraad assortiment rookkanalen bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten. Door onze samenwerking met Tirema, kunnen wij een veelzijdig assortiment aanbieden. Denk hierbij onder andere aan Dubbelwandig RVS, Dubbelwandig RVS zwart, Zwart 2 mm staal, pelletkachel en meer!

Groothandel den bosch bouwmaterialen Dakbedekking rookkanalen dubbelwandig rvs

Zink

Door onze nauwe samenwerking met Zinkunie, kunnen wij jou voorzien van een groot assortiment zinken producten. Zink wordt bijvoorbeeld toegepast voor dakgoten tot aan dakkapellen. Het maatwerk zink wordt de volgende werkdag in de ochtend in onze winkel geleverd, wanneer je het voor 12:00 uur besteld.

zinken b55 groothandel den bosch dakbedekking bouwmaterialen zink zinkunie

Flexim

In ons ruime assortiment kan Flexim dakmortel natuurlijk niet ontbreken. Door onze frequente inkopen bij Flexim, hebben wij altijd Flexim voorradig! Dus ook voor nokrenovaties en overige toepassingen waarbij je Flexim nodig hebt, ben je bij ons aan het juiste adres!

Flexim dakmortel renovatie en reparatie terracotta groothandel dakbedekking den bosch Venturaholland

Schoorsteenkappen

Vanuit oudsher zijn wij een leverancier voor schoorsteenkappen. We hebben daardoor ook een geschikt assortiment kunnen maken voor jou als vakman. Door onze vele producten, hebben we voor bijna alle gevallen de juiste schoorsteenkap op voorraad.

schoorsteenkap combi venturaholland groothandel dakbedekking den bosch

Rusto-leum

Renoveren van bijvoorbeeld dakgoten of het tijdelijk dichtmaken van daken, is geen enkel probleem met Rusto-leum Fillcoat, welke wij in meerdere varianten voorradig hebben.

rustoleum leakseal assortiment groothandel dakbedekking bouwmaterialen den bosch brabant

Solarguard Pro®

Het nestelen van ongedierte en vogels onder uw zonnepanelen kan lijden tot schade, rendementsverlies en brandgevaar. De onderhoudsvrije Solarguard Pro® is met een eenvoudig montagesysteem toepasbaar op zonnepanelen.

Solarguard vogelwering voor zonnepanelen
× Available from 06:00 to 17:00