073-6900162

Assortiment

We ontvangen u graag in onze vestiging in ‘s-Hertogenbosch. Door ons breed assortiment en hoge voorraad, kunnen we u vaak direct van dienst zijn. Maatwerk producten en klant specifieke producten kunnen binnen een afzienbare tijd geleverd worden. We proberen u compleet te ontzorgen zodat u alles maar op één adres hoeft te bestellen! Zo kan u zich volledig focussen op waar u goed in bent. Hieronder een samengevat overzicht van ons assortiment, waaronder dakbedekking Bitumen tot aan EPDM, dakpannen, isolatie, Zink en nog veel meer!

 

 

Dakbedekking

Dakbedekking, Bitumen en Epdm 

Dakbedekking leverbaar in vele soorten, van Bitumen tot aan EPDM met bijbehorende producten, zoals isolatie en zink. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u het juiste advies geven over materialen en verwerking, zelfs op locatie! Ook een actieplan en bouwfysische berekening is voor ons geen enkel probleem.

Bijbehorende producten hebben we ook voorradig zoals Isolatie, Hout, Daktrim, Afvoeren en veel meer!

 

 

Palletwagen met voorraad dakleer magazijn VenturaHolland

Dakpannen

Een volledig dak uitleveren met onze standaard voorradige dakpannen, is voor ons geen enkel probleem. Door onze flexibiliteit is het mogelijk om deze materialen bij ons af te halen of door ons te laten bezorgen.

Overige dakpannen zijn voorradig bij onze partner Luijtgaarden. Een efficiënte samenwerking zorgt ervoor dat wij u bijna altijd kunnen voorzien van de juiste dakpannen binnen een korte periode. t

Ook voor accessoires zoals panlatten, ruitenrollen, isolatie en overige materialen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Gebruik makend van het inruilconcept, bestaat er de mogelijkheid dat wij uw oude dakpan opkopen zodat wij deze kunnen hergebruiken in de verkoop

 

 

Rookkanalen

Ons voorraad assortiment rookkanalen bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten. Door onze samenwerking met Tirema, kunnen wij u een veelzijdig assortiment aanbieden. Denk hierbij onder andere aan Dubbelwandig RVS, Dubbelwandig RVS zwart, Zwart 2 mm staal, pelletkachel en meer!

 

 

Rookkanalen enkelwandig RVS

Zink

Door onze nauwe samenwerking met Zinkunie, kunnen wij u voorzien van een groot assortiment zinken producten. Zink wordt toegepast voor dakgoten tot aan dakkapellen en zelfs hele daken. Het maatwerk zink kan bij ons besteld worden. Wanneer u het voor 12:00 uur besteld, wordt het de volgende werkdag in de ochtend in onze winkel geleverd. Dit geldt voor eenvoudige zinken producten tot aan hele uitdagende producten!

 

 

Zink goten assortiment

Flexim

In ons ruime assortiment kan Flexim natuurlijk niet ontbreken. Door onze frequente inkopen bij Flexim, hebben wij altijd Flexim voorradig! Dus ook voor nokrenovaties en overige toepassingen waarbij u Flexim nodig hebt, bent u bij ons aan het juiste adres!

 

 

Verpakking Flexim zwart

Schoorsteenkappen

Vanuit oudsher zijn wij een leverancier voor schoorsteenkappen. We hebben daardoor ook een geschikt assortiment kunnen maken voor u. Door onze vele producten, hebben we voor bijna alle gevallen de juiste schoorsteenkap op voorraad.

 

 

Combi kap

Rusto-leum

Renoveren van bijvoorbeeld dakgoten of het tijdelijk dichtmaken van daken, is geen enkel probleem met Rusto-leum Fillcoat, welke wij in meerdere varianten voorradig hebben.

 

 

Rusto-leum Leakseal spuitbus in 4 kleuren

Solarguard

Het nestelen van ongedierte en vogels
onder uw zonnepanelen kan lijden tot
schade, rendementsverlies en brandgevaar.
Doordat het onder zonnepanelen warm en
droog is, is dit de ideale plek voor vogels
en ongedierte. De Solarguard is met een
eenvoudig montagesysteem toepasbaar op
zonnepanelen welke al geplaatst zijn, en op
nieuw te plaatsen zonnepanelen. Na het
plaatsen is er geen onderhoud meer nodig.

 

 

Solarguard op zonnepaneel

Onze vestiging

 

Openingstijden werkdagen

Van 06.00 tot 17.00 uur

 

Openingstijden weekend

Van 07.00 tot 12.00 uur
Zondag gesloten

Aanmelden voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

Contact

Telefoonnummer

+31 (0)73 - 6900162

Mail

info@venturaholland.nl

Adres

De Weegschaal11
5215 MN 's-Hertogenbosch

nl_NLDutch
nl_NLDutch